Preguntes freqüents

Aquest és l’espai on hi haurà la resposta a aquelles preguntes més freqüents que se’ns pugui fer arribar a través de l’apartat “Contacta” i que siguin d’interès general per a la ciutadania.

Conceptual de com serà l'equipament. Es veuen 2 edificis amb zones d'aparcament al voltant i zones verdes. Al sostre hi ha plaques solars.
ODS Aliança pels objectius

Els ODS impliquen tota la humanitat, ningú en pot restar al marge. Per assolir-los cal un ferm compromís global a través de la cooperació internacional i les aliances que permetin endegar noves dinàmiques per a unes relacions justes, perdurables i equitatives. L’ODS 17 està dedicat als mitjans necessaris per assolir tots els altres objectius.

Els països més avançats han de donar suport a aquells que ho estan menys, prenent com a referència l’aportació del 0,7 % dels ingressos propis, tot i que, sovint, el suport més útil pot adoptar la forma de transferència de tecnologia. És bàsic promoure la cooperació regional i internacional Nord-Sud, Sud-Sud i triangular en matèria de ciència i innovació.

Cada país, regió o ciutat ha de formalitzar un compromís creïble amb l’Agenda 2030, sostingut en aliances eficaces entre els actors públics, el sector empresarial privat i la societat organitzada.

paeria.cat